ΠΑΟΚ

Ο Τζίμας έχει μαζέψει… κόσμο από τα “ξένα”!

Ο νεαρός Στέφανος Τζίμας πετυχαίνει ολοένα και… περισσότερους μνηστήρες, που αρχίζουν να τον βάζουν στο “μάτι”.

Όπως γράφει το Sportime, σε ρεπορτάζ του, είναι κρίμα που ακόμα το παιδί δεν έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά ας πούμε πως ο Λουτσέσκου ξέρει.

Βέβαια, από τον Μπράντον δεν έχει να ζηλέψει και πολλά, τουναντίον. Ο Τζίμας αγωνίστηκε και σκόραρε στο ντέρμπι των U19 την Κυριακή (4/2) με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Ολυμπιακό 2-0.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι αυτού του πρωταθλήματος φάνηκε πως το επίπεδο του είναι για πιο ψηλά και δικαιολογεί το ενδιαφέρον που έχει δημιουργηθεί για το όνομα του.

Το ζήτημα είναι πως δεν το πιστεύει μόνο η στήλη αλλά τουλάχιστον δύο μεγάλες ομάδες από την Ιταλία.

Τον παρακολουθούν στενά τον Τζίμα, λέγεται μάλιστα πως υπήρχαν και μάτια στο 2-0 επί του Ολυμπιακού.

Αν όντως υπήρχαν τότε θα έκαναν πιο εύκολη τη ζωή στις ομάδες τους και σίγουρα θα γίνει πιο δύσκολη την ομάδα της Super League 1 από το πρέσινγκ.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι τα καταφέρνουν; – Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα όνειρα των Aκαδημιών!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μόνο ένα πολύ...

Ορίστηκε η ημέρα και η έδρα του τελικού της Super League 2 U17!

Έχει πλέον ημερομηνία, έδρα και τηλεοπτικό κανάλι ο μεγάλος...

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ