Αγγλία

Σοβαρός κίνδυνος για τη Σίτι – “Φλερτάρει” μέχρι και με… αποβολή από τη Premier League!

Μπορεί να αποβληθεί η Μάντσεστερ Σίτι από την Premier League;

Και βέβαια μπορεί!

Με επίσημη ανακοίνωση, η Premier League ενημέρωσε ότι η έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις των “πολιτών” ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις για όλες τις σεζόν από το 2009 έως και το 2018!

Όπως γράφει στην έκθεση της η Λίγκα η ομάδα του Μάντσεστερ έχει ξεπεράσει τις 100 παραβάσεις, στα οικονομικά της, με αποτέλεσμα αν αποδειχθεί αυτό ο κίνδυνος είναι από αφαίρεση βαθμών μέχρι και αποβολή από το πρωτάθλημα.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο φαντάζει αρκετά δύσκολο ωστόσο, καθώς το επικρατέστερο είναι να αφαιρεθούν βαθμοί στη Σίτι, εάν όντως έχει παραβιάσει τους κανόνες της Premier League.

Οι παραβάσεις είναι πάρα πολλές και η Αγγλική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνες για το θέμα, με την ομάδα του Πεπ να κρατά… σιγή ιχθύος για το θέμα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

 

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

Ο Μανδάς “παίζει” δυνατά για την θέση του Ντε Χέα!

Η ελληνική "σχολή τερματοφυλάκων" κάνει update στην Ευρώπη και...

Τι γίνεται με Τζολάκη στον Ολυμπιακό;

Η Ευρώπη έχει πάθει... εμμονή με τον Κωνσταντή Τζολάκη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ