Παναθηναϊκός (U19) - Λαμία (U19)

Πέρασε και τη Λαμία ο Παναθηναϊκός! (photos)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας, για την 21η αγωνιστική της Super League U19.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 18ο λεπτό με τον Πιτσώτη να παίρνει την κεφαλιά Στο 19′ ο Κυριόπουλος πραγματοποίησε ωραία ατομική προσπάθεια και με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να έχει σκοράρει και στο 31′ με σουτ έξω απ’ την περιοχή που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και είχε καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Τελικά το δεύτερο γκολ του Τριφυλλιού ήρθε στο 64′ μετά από καταπληκτικό συνδυαστικό παιχνίδι. Ο Λιατίφης, ο Συμεωνίδης και ο Νταμπίζας άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος την άφησε πανέξυπνα για τον Καλοσκάμη, ο οποίος ήταν εύστοχος στο τετ α τετ.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ήρθε δοκάρι για το “Τριφύλλι” με τον Βολάκη, ύστερα από ωραίο σουρ.

Φωτογκάλερι του αγώνα (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Ζεϊμπέκης, Πιτσώτης, Λιατίφης (83′ Νικολετόπουλος), Καλός (60′ Βολάκης), Τσιάβος (60′ Συμεωνίδης), Νταμπίζας (83′ Λάζαρης), Καλοσκάμης (75′ Σπαθάρης), Κυριόπουλος.

Λαμία: Τρόπουλος, Καψαλιάρης, Ζαλοκώστας, Σέντης, Ρωμανός, Κοχλιός, Μαργαρίτης, Δρόσος, Γαλαριώτης, Λαμπρόπουλος, Κοντονίκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

Οι νεαροί του Άρη έχουν κάνει… κλικ στον Γρηγορίου!

Η φετινή U19 του Άρη δεν κατέκτησε το Κύπελλο...

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-1...

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ