Παναθηναϊκός Β'

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον αδερφό του Μαντσίνι για την δεύτερη ομάδα!

Έναν… δεύτερο Μαντσίνι θα έχει ο Παναθηναϊκός, στην Ακαδημία του και συγκεκριμένα στη δεύτερη ομάδα του.

Όπως γράφει το SDNA, στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Β΄ βρίσκεται ο 19χρονος εξτρέμ της Αλντοσίβι, Βαλεντίν Μαντσίνι, ο οποίος είναι αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι , που απέκτησε πριν λίγες μέρες το τριφύλλι από τον Άρη.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Λουίς Σέζαρ Μερλό, οι πράσινοι θα τον πάρουν δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 και μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Όπως τονίζεται ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικά και στη συνέχει να υπογράψει με την δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μερλό:

“Ο Βαλεντίν Μαντσίνι, ένας 19χρονος εξτρέμ, θα παίξει στον Παναθηναϊκό Β. Η Αλντοσίβι το δίνει δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 με οψιόν αγοράς. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ