Λεβαδειακός (U17) - Ατρόμητος (U17)

Ισόπαλες (1-1) οι U17 του Λεβαδειακού και του Ατρομήτου!

Οι U17 του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League U17.

Το 1-0 το έκανε η U17 του Λεβαδειακού μόλις στο 5′ με δράστη τον Μπουρμπούλη με την U17 του Ατρόμητου να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας πέντε λεπτά πριν το τέλος (85′) με γκολ του Λαχανά!

Η σύνθεση της U17 του Λεβαδειακού: Κουλιαδάκης, Τσίμπας, Σόφης, Ματσώτας, Αργυρίου, Κουκοδήνος, Βήχος, Δήμου, Παχούμης, Μπουρμπούλης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Μεντής, Γιαννακόπουλος

Η σύνθεση της U17 του Ατρόμητου: Κοσκινάς, Πατσίκας, Σκουτέρης, Βιταλιώτης, Στοίλας, Χοχλάστος, Νιτσάκης, Μουρελάτος, Βαγγέλης, Διακογεωργίου, Αυγουστάτος.

Έπαιξαν και οι: Σαββίδης, Μητρόπουλος, Μπουρντένης, Λαχανάς

Ο προπονητής της U17 του Ατρόμητου, κ.Καλτσής μιλώντας αποκλειστικά στο talentabout.gr δήλωσε:

“Η ομάδα μας έπαιξε αρκετά ποιοτικό ποδόσφαιρο, με κατοχή της μπάλας και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Λεβαδειακό και θα έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και όλα θα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει εξ αρχής”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ