Plus

Πατατάκια με γεύση από… αιδοίο!

Όσο περνούν τα χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες νέες γεύσεις σε πατατάκια και σνακ, ωστόσο η λιθουανική εταιρεία Chazz το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Έβγαλε, βλέπετε, πατατάκια με γεύση… αιδοίου, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα!

Το ένα σακουλάκι τιμάται στα 9,99 ευρώ και αναγράφει, μεταξύ άλλων, “χωρίς συντηρητικά”, “όλα τα σώματα έχουν ωραία γεύση» και «για τους καυτούς”.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει και συνοδευτικό κείμενο, που αναφέρει πως

“πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι οι millenials έχουν λιγότερες πιθανότητες να ερωτευτούν σε σχέση με τους γονείς τους. Ακούγεται απίστευτο ότι κάποιος θα προτιμούσε τα social media από τη ζωντανή επικοινωνία, τα ραντεβού και την αληθινή αγάπη.

 

Η ομάδα μας είναι νέα σε ηλικία και κοινωνικά υπεύθυνη, οπότε το πήρε προσωπικά κι έτσι αποφασίσαμε να τραβήξουμε την προσοχή και να συνεισφέρουμε στην επίλυση του προβλήματος”.

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το… Άργος για την U19 του “Τίτορμου”!

Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Μακρής αποχωρεί από τον Αριστέα...

Φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα – Εκνευρισμός για τη μεταγραφή “Ντέλια”!

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν χάρηκαν με την μεταγραφή...

“Πέταξε” για Γερμανία ο Κωνσταντέλιας για μεταγραφή στη Ντόρτμουντ!

O Γιάννης Κωνσταντέλιας αναχώρησε για τη Γερμανία με τη...

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ