Plus

Γυναίκα παντρεύτηκε… δέντρο και άλλαξε το επίθετο της! (vid)

Η 37χρονη Κέιτ Κάνινγκχαμ, η οποία άλλαξε το επώνυμό της σε Έλντερ (κουφοξυλιά) όταν παντρεύτηκαν μαζί με το δέντρο το 2019 στο Σέφτον του Μέρσεϊσαϊντ, ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι ήταν πιο αγαπημένο από ποτέ αυτή την εορταστική περίοδο που πέρασε.

Η μητέρα, που φροντίζει τον αυτιστικό γιο της παράλληλα με την περιβαλλοντική της εργασία, επισκέπτεται το δέντρο έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

Κρατάει χρόνια… αυτή η κολόνια

Η Κέιτ παντρεύτηκε το δέντρο πριν από τρία χρόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια σχετικά με την κατασκευή παράκαμψης μέσα από το τοπικό της πάρκο εκείνη την εποχή.

Όπως είπε, το δέντρο την ολοκληρώνει και η αγάπη της έχει μεγαλώσει από τον γάμο τους στο Rimrose Valley Country Park τον Σεπτέμβριο του 2019.

Περιέγραψε το δέντρο ως μέρος της οικογένειάς της και είπε ότι η ένωσή τους άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. Η Κέιτ υπογράφει ακόμη και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της ως “Κύριος και Κυρία Έλντερ”.

Η πρώην βοηθός καθηγητή παραδέχτηκε ότι μερικές φορές πραγματοποιεί έως και πέντε επισκέψεις την εβδομάδα, με αυτό να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια του lockdown.

Δείτε το video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο έδωσε σε ταλέντο του ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να κρατήσει...

ΣΟΚ – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ρόδο!

Τραγικό τέλος για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στη...

Ο Ολυμπιακός πήρε νεαρό ταλεντάκι από τον Άτλα!

Ο Άτλας Πατρών συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά του...

Η Καλαμάτα πήρε νεαρό δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα απέκτησε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς...

Ο Άρης ανακοίνωσε νεαρό Σενεγαλέζο για την άμυνα!

Ο Άρης έκλεισε μια απόκτηση που κοιτά στο μέλλον.Οι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ