Plus

Γυναίκα παντρεύτηκε… δέντρο και άλλαξε το επίθετο της! (vid)

Η 37χρονη Κέιτ Κάνινγκχαμ, η οποία άλλαξε το επώνυμό της σε Έλντερ (κουφοξυλιά) όταν παντρεύτηκαν μαζί με το δέντρο το 2019 στο Σέφτον του Μέρσεϊσαϊντ, ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι ήταν πιο αγαπημένο από ποτέ αυτή την εορταστική περίοδο που πέρασε.

Η μητέρα, που φροντίζει τον αυτιστικό γιο της παράλληλα με την περιβαλλοντική της εργασία, επισκέπτεται το δέντρο έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

Κρατάει χρόνια… αυτή η κολόνια

Η Κέιτ παντρεύτηκε το δέντρο πριν από τρία χρόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια σχετικά με την κατασκευή παράκαμψης μέσα από το τοπικό της πάρκο εκείνη την εποχή.

Όπως είπε, το δέντρο την ολοκληρώνει και η αγάπη της έχει μεγαλώσει από τον γάμο τους στο Rimrose Valley Country Park τον Σεπτέμβριο του 2019.

Περιέγραψε το δέντρο ως μέρος της οικογένειάς της και είπε ότι η ένωσή τους άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. Η Κέιτ υπογράφει ακόμη και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της ως “Κύριος και Κυρία Έλντερ”.

Η πρώην βοηθός καθηγητή παραδέχτηκε ότι μερικές φορές πραγματοποιεί έως και πέντε επισκέψεις την εβδομάδα, με αυτό να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια του lockdown.

Δείτε το video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ