Super League U15

Κρατάει το τρίποντο ο Ολυμπιακός

Το τέρμα που σημείωσε ο Γεωργαντής στο 37‘ στάθηκε αρκετό για να δώσει στους γηπεδούχους τη νίκη και την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, αφού οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, παρά την προσπάθεια του Αστέρα για να φέρει το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολυμπιακός: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μποσκουϊδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης (81′ Καλλιμούκος), Τσέργας (52′ Ράμα), Γεωργαντής (58′ Κοτσιανούλης), Φέκκας (73′ Μικρός), Μούγιος (83′ Μπουλάρι).

Αστέρας Τρίπολης: Πέτρου, Κάρδαρης, Βασιλακόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Μπλάτσος (41′ Γκιώνης), Τζήμας, Κωτσόπουλος, Κουλεντιάνος (46′ Λιαρίκος), Βασιλικόπουλος.

Νίκος Τοπολιάτης (προπ. Ολυμπιακού): “Καλή χρονιά σ’ όλους. Ξεκινήσαμε με το δεξί την χρονιά και θα παλέψουμε να τελειώσουμε έτσι το Πρωτάθλημα. Σήμερα δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα όσο θέλουμε αλλά κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για το πάθος τους. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού και έχουμε ακόμη πολλά να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε ως ομάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Εξάστερη” εμφάνιση για την ΑΕΚ επί της Κηφισιάς!

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο παιχνίδι και επικράτησε με 6-2...

Νίκη για Ολυμπιακό επί του Αστέρα στη Super League U15!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0...

Έριξε “τεσσάρα” στο Γιβραλτάρ η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων πήρε τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ...

“Πεντάστερη” νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέρασε με νίκη αυτό το...

Νεαρός του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Μαρκό!

Ο Πάρης Πλειώνης είναι και επίσημα νέος παίκτης της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ