Απο έναν βαθμό μοιράστηκαν, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς Χανίων, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League U20.
Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και απείλησε αρκετές φορές, ωστόσο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή μέρα. Σημαντικό πλεονέκτημα για τους “Κρητικούς” ήταν και το γεγονός πως απο το 25′ αγωνίζονταν με παραπάνω ποδοσφαιριστή λόγω αποβολής του Ζήκου. Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον ΠΑΣ, να κερδίζει τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Απ την άλλη ο Πλατανιάς παραμένει αήττητος με 7 βαθμούς, έπειτα από 3 παιχνίδια.
Η σύνθεση της U20 του ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαιωάννου, N. Ψαρράς, Καινούργιος (33’ Κιτσάκης, Ζήκος, Μανιφάβας, Τσιέπας, Ι. Ψαρράς, Μπιμπάι, Σιχλιμοίρης (28’ Μούτσιος), Ζιώγας, Μαλάμος (57’ Λαμπίρης)
Η σύνθεση της U20 του Πλατανιά Χανίων: Λαμπίρης, Ραχμάν, Λάμτζε, Αμπνέλ, Τσατσαρώνης (71’ Λέκα), Τσακμάκης (64’ Μαθιουδάκης), Παπαδάκης, Κορωνάκης, Καμπόσος, Ρουσάκης (82’ Βασιλάκης), Κουλουδάκης.