Δευτέρα, 01/09/25
Στίβος

Φουλάρει… για το Ευρωπαϊκό U23 ο Δρίτσας! (photo)

Τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό U23 έχει ως μεγάλο στόχο ο Αρης Δρίτσας.

Ο 21χρονος αθλητής προετοιμάζεται για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του ανοιχτού στίβου και ειδικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23ων ετών που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Ο νεαρός Έλληνας αθλητής των 400ων μέτρων με εμπόδια, στοχεύει σε μια καλή παρουσία και γιατί όχι σε διάκριση, μιας και μπαίνει στην προτελευταία του χρόνια σε αυτές τις κατηγορίες πριν ανέβει στους άνδρες. Έχοντας υπόψιν το γεγονός αυτό, οι ευκαιρίες διάκρισης του στις μικρότερες κατηγορίες λιγοστεύουν.

 

 

Ο Δρίτσας θα ήθελε ιδανικά να επαναλάβει ή να κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά από αυτήν που πραγματοποίησε πριν δύο χρόνια. Θυμίζουμε ότι το 2018, μεταξύ άλλων έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 του Τάμπερε.

Κατά την διάρκεια εκείνης της χρονιάς κατάφερε να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ στα 400 μέτρα εμπόδια έξι φορές. Φτάνοντας το μέχρι το 51.39 επίδοση η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί το ατομικό του ρεκόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε νέο συμβόλαιο σε ένα μεγάλο πουλέν...

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με τις ανανεώσεις συμβολαίων, με τον ταλαντούχο άσο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Ο...
Viral

Υπερυπολογιστής έδειξε τη θέση του Ολυμπιακού στο Champions League!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα του Champions League, ωστόσο αντί για ομίλους θα...
Γερμανία

Η Ντόρτμουντ δείχνει… αγάπη στους Έλληνες – Τρια ταλέντα...

Η Ντόρτμουντ και συγκεκριμένα η ομάδα της U17 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της με τρια Ελληνόπουλα στην ενδεκάδα...
Ισπανία

Από τον Απόλλωνα Λάρισας στην Ισπανία για το όνειρο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κυνηγά το όνειρο του στην Ισπανία, παίρνοντας την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την...
Βόλος (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Ματσάρα… πέντε αστέρων στον Βόλο!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την έδρα του Βόλου, επικρατώντας με 3-2, για την πρεμιέρα...