Κυριακή, 15/02/26
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
ΗΠΑ

Έπιασε… τόπο ο Μπέκαμ (vid)

Σχεδόν πριν από μία δεκαετία -τον Μάρτιο του 2007 συγκεκριμένα- ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφησε τα λευκά της Ρεάλ για τους LA Galaxy, μία άσημη ομάδα τότε του -επίσης άσημου- αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, λέγοντας ότι στόχος του είναι να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ.

Οκτώ χρόνια αργότερα η ομάδα U16 των LA Galaxy αποδεικνύει ότι ο Μπέκαμ και οι υπόλοιποι αστέρες (Ανρί, Τσάβι, Λάμπαρντ κτλ) που έφυγαν από την Ευρώπη και βρήκαν στέγη στην αμερικανική ήπειρο βοήθησαν στο να αναπτυχθεί το άθλημα και να ασχοληθούν οι νεαροί μαζί του.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τον αγώνα LA Galaxy-Strikers FC για την κατηγορία U16 και δείχνει πόσο έχουν δουλέψει οι αμερικανοί πιτσιρικάδες τεχνικά για να σκοράρουν πανέμορφα γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ