Ισπανία

Ένας αστέρας της Μπάρτσα… κακοπερνάει και το “φωνάζει”! (photos)

Ένας… χάος επικρατεί στο κεφάλι του Μίραλεμ Πιάνιτς αυτή τη περίοδο.

Ο Βόσνιος διεθνής μέσος μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Γιουβέντους στην Μπάρτσα, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει την νέα του ομάδα να ξανά ζήσει τις παλιές καλές… εποχές.

Ωστόσο, μόνο αυτό δεν κάνει ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος έχει καταγράψει 7 συμμετοχές με τους Καταλανούς, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη, και οι περισσότερες από τον πάγκο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Μπάρτσα, ο Πιάνιτς βρέθηκε ξανά στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή μόλις για τέσσερα αγωνιστικά λεπτά, με την ομάδα του, πάντως, να κερδίζει την αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, με το επιβλητικό 5-2.

Μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, ο Πιάνιτς έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία περιλαμβάνει μερικές φωτογραφίες του ίδιου, κυρίως από τον πάγκο, ενώ ως σχόλιο υπάρχει μία… τελεία.

Χωρίς αμφιβολία, ο δεξιοτέχνης ποδοσφαιριστής εξέφρασε με… πλάγιο τρόπο την έντονη δυσαρέσκεια του για τον χρόνο του συμμετοχής, κάτι το οποίο εάν συνεχιστεί, ίσως οδηγήσει στον πρόωρο αποχωρισμό του από την Βαρκελώνη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

.

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο έδωσε σε ταλέντο του ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να κρατήσει...

ΣΟΚ – Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής στη Ρόδο!

Τραγικό τέλος για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στη...

Ο Ολυμπιακός πήρε νεαρό ταλεντάκι από τον Άτλα!

Ο Άτλας Πατρών συνεχίζει να στέλνει τα παιδιά του...

Η Καλαμάτα πήρε νεαρό δανεικό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα απέκτησε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς...

Ο Άρης ανακοίνωσε νεαρό Σενεγαλέζο για την άμυνα!

Ο Άρης έκλεισε μια απόκτηση που κοιτά στο μέλλον.Οι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ