Ισπανία

ΣΟΚ με Φατί στην Μπάρτσα – Μπαίνει… χειρουργείο! (photo)

Χωρίς τον Ανσού Φατί θα πρέπει να μάθει να… ζει η Μπάρτσα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα αποκόμισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της χθεσινής νίκης της ομάδας του με 5-2 απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, για το πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, ο 18χρονος (γεννημένος στις 31/10/2002) υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και αύριο θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού.

 

 

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα ο νεαρός να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες!

Αυτό σημαίνει ότι ο Φατί μπορεί να χάσει την μισή χρονιά της Μπάρτσα, με τον ίδιο να είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας σημειώσει 5 γκολ και έχοντας μοιράσει 4 τελικές πάσες σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως και να έχει, μετά την αυριανή χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές διάστημα απουσίας του ταλαντούχου Ισπανού διεθνή εξτρέμ.

Μακάρι ο νεαρός να έχει μια ταχεία ανάρρωση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για τον ΟΦΗ επί της Λάρισας!

Ο ΟΦΗ πέρασε το εμπόδιο της Λάρισας, επικρατώντας με...

Νίκησε Αστέρα και αύξησε τη διαφορά ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη 1-0 επί του Αστέρα,...

Διπλό στις Σέρρες για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

Νίκη για τον Παναιτωλικό επί του Ατρομήτου!

Ο Παναιτωλικός πέτυχε νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου,...

Ένα και… καλό για την U15 του Παναιτωλικού!

Η U15 του Παναιτωλικού πέρασε το εμπόδιου του Ατρομήτου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ