Ισπανία

ΣΟΚ με Φατί στην Μπάρτσα – Μπαίνει… χειρουργείο! (photo)

Χωρίς τον Ανσού Φατί θα πρέπει να μάθει να… ζει η Μπάρτσα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα αποκόμισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της χθεσινής νίκης της ομάδας του με 5-2 απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, για το πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, ο 18χρονος (γεννημένος στις 31/10/2002) υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και αύριο θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού.

 

 

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα ο νεαρός να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες!

Αυτό σημαίνει ότι ο Φατί μπορεί να χάσει την μισή χρονιά της Μπάρτσα, με τον ίδιο να είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχοντας σημειώσει 5 γκολ και έχοντας μοιράσει 4 τελικές πάσες σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως και να έχει, μετά την αυριανή χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές διάστημα απουσίας του ταλαντούχου Ισπανού διεθνή εξτρέμ.

Μακάρι ο νεαρός να έχει μια ταχεία ανάρρωση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη στο “Αθηναϊκό” ντέρμπι της U15 για τον Παναθηναϊκό!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ,...

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

“Το τέλος μου πλησιάζει, παίζω για… όλες τις γενιές”!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αψηφά τον χρόνο. Στα...

H ΑΕΚ πήρε ταλεντάκι για την U13 της!

Η συνεργασία του Φοίβου Κρεμαστής με την ΑΕΚ συνεχίζει...

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ