Ιταλία

ΒΟΜΒΑ – Η Ιταλική Ομοσπονδία ετοιμάζει υποβιβασμό σε μεγάλη ομάδα!

Η Λάτσιο φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό, καθώς έχει ξεκινήσει έρευνα εις βάρος της από την Ιταλική Ομοσπονδία.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Τσίρο Ιμόμπιλε, Θωμάς Στρακόσια και Λούκας Λέιβα, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τον Covid-19, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης (03/11) με τους συμπαίκτες τους, αλλά δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα αρνητικά τεστ που απαιτεί η UEFA, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής.

Αυτό κινητοποίησε την ομοσπονδία, καθώς την Κυριακή, οι Ιμόμπιλε και Λέιβα αγωνίστηκαν απέναντι στην Τορίνο για το πρωτάθλημα.

Οι Ιταλοί θεωρούν πως οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ενω έχουν προσβληθεί από την πανδημία, έχοντας παραβιάσει το πρωτόκολλο.

Το εν λόγω δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι οι ποινές που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Λάτσιο, εάν τελικά αποδειχθεί πως Ιμόμπιλε και Λέιβα ήταν θετικοί στον Covid-19 κι έπαιξαν με την Τορίνο, είναι χρηματικό πρόστιμο στο σύλλογο και στους παίκτες αλλά και αποκλεισμός ως ομάδα από το πρωτάθλημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Φιλυρό η ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

Πέρασε με… τρίτη από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη το εμπόδιο του Άρη...

“Aποφασιστικότητα για τη νίκη”!

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Mourneview...

Ήττα από την Τσεχία σε τουρνουά για την Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της...

Φιλική ήττα για την Εθνική U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ