Ισπανία

ΒΟΜΒΑ με τον διαιτητή του Clasico! (photo)

Το δημοσίευμα της Ισπανικής “Sport” έρχεται να βάλει… φωτιά, στην Ισπανία, σχετικά με τον διαιτητή της αναμέτρησης ΜπαρτσελόναΡεάλ Μαδρίτης.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μαρτίνες Μουνουέρα, έχει μπει στο “στόχαστρο” των Καταλανών για το πέναλτι που έδωσε στον Σέρχιο Ράμος και με το οποίο η Ρεάλ έκανε το 2-1, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ.

Όπως κάνει λόγο το δημοσίευμα, ο Ισπανός διαιτητής είναι… Μαδριλένος, για την ακρίβεια οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η “Sport” έχει εκτενές ρεπορτάζ με το οποίο κάνει λόγο για μαρτυρίες, που το αποδεικνύουν αυτό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του ρέφερι ιδρυτικό στέλεχος της λέσχης φίλων της Ρεάλ, “los amigos”.

Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια του… μεγάλου ντέρμπι του πλανήτη; Θα συνεχιστεί η κατάσταση με τον διαιτητή ή… η Ρεάλ θα απαντήσει;

Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκλεισε τον νεαρό Κώστογλου ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την επόμενη ημέρα της μεταγραφής του...

Και επίσημα… Βεστφαλός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ έγινε ο...

Και επίσημα… Κρητικός ο νεαρός Παπαδάκης!

Κίνηση με προοπτική στο μέλλον έκανε ο ΟΦΗ, ανακοινώνοντας...

Νεαρός της U19 του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τη Δόξα Βύρωνα!

Ο 19χρονος επιθετικός Θοδωρής Τάσιος αποτελεί το νέο μεταγραφικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ