Παναθηναϊκός

“Ναι μεν, αλλά…” για νεαρό του Παναθηναϊκού! (photo)

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, έχει σκανάρει τον κάθε ποδοσφαιριστή του και τους παρακολουθεί προσεκτικά στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα από όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει δει, ένας συγκεκριμένος του έφερε ιδιαίτερο προβληματισμό.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη (γεννημένος στις 24/10/2000), ο οποίος τις πρώτες μέρες του Ρουμάνου τεχνικού, δεν κέρδισε πολλά… credits.

 

 

Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για όλες τις ικανότητές του νεαρού ποδοσφαιριστή, ωστόσο ξεχώρισε δύο πράγματα που απουσιάζουν από τον 20χρονο.

Η τακτική προσήλωση κι ευελιξία παιχνιδιού είναι τα δύο στοιχεία, όπου θέλει ακόμη δουλειά ο νεαρός, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας και καθώς ο νεαρός Έλληνας έχει πολλά θετικά στοιχεία, κάνουν τον Μπόλονι να θέλει να τον τελειοποιήσει και σε αυτά τα κομμάτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιστορική πρόκριση”!

Η Εθνική Παίδων πέτυχε μια ιστορική πρόκριση, εξασφαλίζοντας για...

“Κόλλησε” στην ισοπαλία η Εθνική με τη Σουηδία!

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν,...

Ηττήθηκε από Γερμανία αλλά ελπίζει η Εθνική Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Γερμανία...

“Πέταξε” για Μουντιάλ η Εθνική Παίδων!

Στο Ούλτσινι του Μαυροβουνίου, η Εθνική Παίδων (U17) νίκησε...

Μια νίκη… μακριά από το Μουντιάλ U17 η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ