Γερμανία

Τότε επιστρέφει στα… γήπεδα ο Μαυροπάνος! (photo)

Πολύ άτυχος στάθηκε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει περάσει πολλαπλές ημέρες εκτός αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που πρέκυπταν.

Στην τελευταία διακοπή των εθνικών ομάδων, ο Μαυροπάνος αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Στουτγκάρδη με την Φράιμπουργκ, ωστόσο, για ακόμη μια φορά, αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο, σε πρώτη φάση, του επιφύλλασε μεγάλη ζημιά.

 

 

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία περίπου τριών μηνών, ωστόσο, όπως φαίνεται, η επιστροφή του Έλληνα αμυντικού θα έρθει πολύ νωρίτερα.

Ο 22χρονος άσος πέρασε από την πόρτα του χειρουργείου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στον μηνίσκο και η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη σε τέσσερις εβδομάδες από τώρα.

Χωρίς αμφιβολία, τα νέα είναι πολύ ενθαρρυντικά, εάν σκεφτεί κανείς τις αρχικές προβλέψεις, με τον Μαυροπάνο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στις 3 Οκτωβρίου, όπου έπαιξε για 70 αγωνιστικά λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε αντίπαλο για το Youth League!

Η U19 ομάδα της ΠΑΟΚ πήρε την απάντηση που...

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ