Ξάνθη (u20) - Πανιώνιος (U20)

Διπλό στα “Πηγάδια” και “δύο στα δύο” ο Πανιώνιος!

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του συνεχίζει ο Πανιώνιος U20, ο οποίος επικράτησε της Ξάνθης στα “Πηγάδια” με 2-1, παίρνοντας την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League U20.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Σαμπανίδη, όμως οι “Νεο Σμυρνιώτες” με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών έκαναν την ανατροπή. Στο 34′ ο Αντωνακόπουλος έκανε το 1-1, με τον Οικονομίδη στο 37′ να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο δεν έβρισκε χώρους προς το αντίπαλο τέρμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το τρίτο γκολ, όμως ο Σταθάκης απέκρουσε πέναλτι του Βουκελάτου.

Διαφορετική πορεία ακολουθούν οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ξάνθη υπέστη την δεύτερη ήττα της, σε ισάριθμα παιχνίδια, με τον Πανιώνιο απ’ την άλλη, να παίρνει το δεύτερο “τρίποντο” και να φτάνει τους 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη U20: Σταθάκης, Χασάνογλου (81′ Καλαϊτζίδης), Παπάζογλου, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπαδόπουλος (55′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος, Κώστας, Σαμπανίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηχασάνογλου (71′ Τζιβανόπουλος).

Πανιώνιος U20: Αστράς, Βλάχος, Σταμίρης (55′ Γλυνός), Δαβρής, Σταυρόπουλος, Γκίνης (62′ Αρσενίδης), Βουκελάτος, Παπανικολάου, (85′ Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Χελάς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

Φεύγει ένα μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό;

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο ταλέντο, που ωστόσο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ