Ολυμπιακός

Επέλαση… νεαρών στο φιλικό του Ολυμπιακού! (photo)

Την… ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές βρήκε η ομάδα του Ολυμπιακού.

Με τη διακοπή ήρθε και κάτι… καλό.

Ως γνωστόν, ο ποδοσφαιρικός κόσμος κινείται σε ρυθμούς εθνικών ομάδων, με τα εγχώρια πρωταθλήματα να μπαίνουν στον “πάγο” μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αποτελείται από πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές και έτσι, αρκετοί είναι αυτοί που ταξίδεψαν για την χώρα του, προκειμένου να την εκπροσωπήσουν.

 

 

Έτσι, επί την ευκαιρία, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Πέδρο Μαρτίνς, “άρπαξε” την ευκαιρία και στο σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού με τα Χανιά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, δοκίμασε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, οι δύο… πιτσιρικάδες τερματοφύλακες, ο Καραργύρης και ο Παπαδούδης πήραν χρόνο συμμετοχής, με τον πρώτο να ξεκινάει βασικός και τον δεύτερο να περνάει ως αλλαγή στο 83ο λεπτό.

Στην συνέχεια, ο μόλις 16 ετών (γεννημένος στις 15/10/2003) Κατσογιάννης ξεκίνησε στην αρχική σύνθεση, δίνοντας την θέση του στον 17χρονο (γεννημένος στις 31/03/2003), Κίτσο.

Επίσης, το παρών έδωσε ο Νικόλης, ο νεοαποκτηθέντας Μαυρουδής, ο 17χρονος (γεννημένος στις 16/11/2002) Σουρλής, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα του Ολυμπιακού, ο Μπέλιτς, φυσικά, ο Λοβέρα, ο Τσάβος και τέλος, ο 17χρονος (γεννημένος στις 01/09/2003) Λιάτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο παιχνίδια για την πρόκριση έχει η Εθνική Ελπίδων!

Δύο μεγάλοι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στην...

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Η μεγάλη μάχη για την ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ...

“Έφυγε” ο 17χρονος Λυμπέρης – Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ