Ολυμπιακός

Δεν πάει Κύπρο ο Κωστή – Σε Ελληνική ομάδα καταλήγει! (photo)

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2020, όμως, μια μέρα αφότου ανακοινώθηκε παραχωρήθηκε δανεικός στην Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

Στην Κύπρο πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις και σημείωσε 1 γκολ.

Ένας εκ νέου δανεισμός του 20χρονου (γεννημένος στις 17/03/2000) πρέπει να θεωρείται δεδομένος, ωστόσο, αυτή τη φορά πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί σε ομάδα της πατρίδας του.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να αγωνιστεί σε μία ομάδα εντός συνόρων, προκειμένου να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.

 

 

Και αυτή η ομάδα είναι η… Λάρισα, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό, για την ολοκλήρωση του δανεισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη δεδομένη στιγμή η επικρατέστερη υποψήφια για την απόκτηση του 20χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Κωστή είναι η Λάρισα, ωστόσο αν δεν… κάτσει, η ομάδα θα κοιτάξει και πάλι δανεισμό στο εσωτερικό.

Μάλιστα οι πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν για… διετή δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ