Παναιτωλικός (U19) - Αστέρας Τρίπολης (U19)

“Χ”ορταστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο με τέσσερα γκολ!

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μετά από το μεταξύ τους 2-2, για την 4η αγωνιστική της Super League U19.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά η μπάλα κόντραρε στον Δημήτρη Θεοδωρίδη και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Αστέρας ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 47′ όταν μετά από ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Τζίμα από τα αριστερά, ο Μιχόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης στη συνέχεια πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες με τον Μιχόπουλο, τον Τζίμα και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά σε μια αντεπίθεση στο 87′ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με δεύτερο αυτογκόλ, όταν στη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα κόντραρε στον Γουσέτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν παράτησαν τον αγώνα και απάντησαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ανανιάδης με κεφαλιά έδωσε την ασίστ στον Δημήτρη Θεοδωρίδη κι εκείνος με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία ισοφάρισε στο 2-2.

Συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Αναμένεται

Αστέρας Τρίπολης: Σγουρής, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος (79′ Ανανιάδης), Κώστας Θεοδωρίδης (88′ Κωστέας), Ντάικο, Προύντζος (46′ Χριστόπουλος), Ζουγλής (46′ Ζουγλής), Γεωργακόπουλος (83′ Αντωνάκης), Δημήτρης Θεοδωρίδης, Τζίμας, Μιχόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ