Αγγλία

“Αστεράκι” της Λίβερπουλ αποχαιρέτησε για πολλά… εκατομμύρια! (photo/vid)

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν τεράστιες βλέψεις για τον νεαρό, αλλά…

Παρά το πρόσφατο εντυπωσιακό του πέρασμα από την Σουόνσι, ένας νεαρός της Λίβερπουλ κούνησε… μαντήλι.

Ο λόγος για τον Ράιν Μπρούστερ.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 01/04/2000) κεντρικός επιθετικός ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον σύλλογο της Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 

 

Οι “λεπίδες” που κατά την περσινή σεζόν εντυπωσίασαν, έβγαλαν από τα ταμεία τους 26 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον ταλαντούχο Άγγλο ποδοσφαιριστή.

O νεαρός προέρχεται από τις Ακαδημίες της Λίβερπουλ και τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Σουόνσι, με την οποία και έβγαλε… μάτια, σημειώνοντας 11 γκολ σε 22 εμφανίσεις.

Φέτος, έδωσε το παρών μόνο στο Community Shield, και από ότι αποδεικνύεται, δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ.

Παράλληλα, ο ίδιος ο Μπρούστερ, είναι κατανοητό ότι επιθυμούσε να έχει έναν πολύ πιο ενεργό ρόλο, κάτι το οποίο, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μπορεί να του προσφέρει.

Δείτε εν δράσει τον Άγγλο διεθνή με την U21:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ