Αγγλία

H “αρπαγή” του Βιναγκρέ από τον Ολυμπιακό έφερε… νεαρό στην Γουλβς! (photo)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να “έκλεψε” τον Ρούμπεν Βιναγκρέ, ωστόσο, η Γουλβς βρήκε ήδη… νεαρό αντικαταστάτη.

Δεν έκατσε να… σκάσει η Γουλβς για την επερχόμενη αποχώρηση.

Ως γνωστόν, ο Βιναγκρέ οδεύει προς τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να καλύπτουν το “κενό” που άφησε ο Κώστας Τσιμίκας.

Μέσα στην αυριανή ημέρα, ο 21χρονος (γεννημένος στις 09/04/1999) θα πατήσει ελληνικό έδαφος και θα υπογράψει με την νέα του ομάδα, στην οποία θα ενταχθεί με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Πάντως, η Γουλβς έδρασε με ταχύτητα… φωτός και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου αριστερού μπακ.

 

 

Ο λόγος για τον Ραϊάν Αΐτ-Νουρί.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 06/06/2001) αγωνίζεται επίσης στο αριστερό άκρο της άμυνας και ανήκει στην γαλλική Ανζέ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι “λύκοι” έχουν φτάσει σε συμφωνία για τον δανεισμό του ταλαντούχου αμυντικού, με την επιλογή απόκτησης στο τέλος της σεζόν.

Ο πιτσιρικάς είναι διεθνής με την U19 της Γαλλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 3 φορές, ενώ, κατά την φετινή σεζόν στην Ligue 1, έχει δώσει το παρών 2 παιχνίδια, μοιράζοντας μάλιστα 1 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Η ΕΠΟ αποφάσισε για το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία!

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ορίστηκε ως έδρα για έναν...

Νεαρός του Άρη αποχώρησε για άλλη ομάδα!

Ο Ηρακλής Θερμαϊκού διαμορφώνει το ρόστερ του με στοχευμένες...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ αποχώρησε για… νέους προορισμούς!

Δύο αποχωρήσεις από την U19 του ΠΑΟΚ, με τους...

Τι αλλάζει στα πρωταθλήματα U19 και U17 της Superbet League 2;

Αλλαγές και αναβαθμίσεις έρχονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Superbet...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ