Πέμπτη, 25/12/25
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025
Ισπανία

“Αρπάζει” ταλεντάρα από την Ατλέτικο η Μπάρτσα! (vid)

Κίνηση με μέλλον για την Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών και συνεχίζουν να “εμπλουτίζουν” την ακαδημία τους με αρκετά ταλέντα.

Ένα από αυτά πρόκειται να γίνει και ο 22χρονος Αντρές Σολάνο. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός δεξιός μπακ βρίσκεται μία “ανάσα” από το να υπογράψει στην Μπάρτσα.

Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος αμυντικός έχει περάσει ήδη με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή των Καταλανών, καθώς ο Σολάνο θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ατλέτικο.

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος είναι προϊόν των “ροχιμπλάνκος”, αποτελούσε μία από τις αδυναμίες του Ντιέγκο Σιμεόνε και αρκετοί θεωρούσαν πως στο μέλλον θα εξελισσόταν σε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Γι αυτό και οι Μαδριλένοι έσπευσαν πέρσι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να το επεκτείνουν μέχρι το 2022.

Ωστόσο εκείνος θεώρησε πως πλέον είχε έρθει η ώρα για αλλαγή και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στη Βαρκελώνη.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές και 1 γκολ με την δεύτερη ομάδα ενώ αποχωρεί από την Μαδρίτη με μόλις μια εμφάνιση στην πρώτη.

Τέλος θα ενσωματωθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β΄ και σε περίπτωση που πείσει τότε θα ανέβει στους “μεγάλους”.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=hlk0lSIEoLo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Χαμός” για τον νεαρό Καρέτσα από μεγάλες ομάδες!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει μπει... σε λίστες και...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “παλεύουν” για νεαρό από το Καζακστάν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τους τον...

Τι να πεις σε ένα παιδί που δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο σε ένα άθλημα;

Αν το παιδί σας έχει επιλέξει ένα άθλημα στο οποίο φαίνεται να μην είναι "αστέρι", θέλει προσεκτικούς χειρισμούς από πλευράς σας, για να μην πάρει λάθος μήνυμα.

Η Ελληνίδα που κυνηγά ταλέντα στην Premier League!

Δεν είναι όλοι όσοι δουλεύουν στο ποδόσφαιρο μπροστά στις...

Ήττα και από την Ιρλανδία για την Εθνική Προπαίδων!

Η Εθνική Προπαίδων (U15) ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ