Στην Premier League στρέφει το βλέμμα της για την ενίσχυση της η Μπάγερν Μονάχου.
Οι Βαυαροί αν και διαθέτουν ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στον κόσμο, δεν σταματούν να αποβλέπουν πάντοτε στην ενίσχυση του.
Αυτή τη φορά τσεκάρουν την περίπτωση του Ταρίκ Λάμπτεϊ. Σύμφωνα με το Sport1, οι πρωταθλητές Ευρώπης ενδιαφέρονται έντονα για τον 19χρονο δεξιό μπακ (γεννημένος στις 30/09/2000) της Μπράιτον.
Ο πιτσιρικάς τα πηγαίνει περίφημα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, καθώς μετράει τρεις ασίστ στα τρία πρώτα παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος.
Οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει τα βλέμματα της Μπάγερν, η οποία βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του, που έχει κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές της.
Παρόλα αυτά η υπόθεση του συγκεντρώνει δυσκολίες, αφού οι “γλάροι” απαιτούν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του, με την ομάδα του Χάνσικ Φλικ να τον κοστολογεί στα 15 εκατομμύρια.
Δείτε τον σε δράση:
https://www.youtube.com/watch?v=YtqFwgFPL5U

