Ψωνίζει από τη Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν να ενισχυθούν κάτω από τα γκολπόστ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη και βρίσκονται σε συζητήσεις με έναν νεαρό πορτιέρο της Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, Daily Mail, ο “δικέφαλος” του βορρά είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 21χρονο Καμίλ Γκράμπαρα (γεννημένος στις 08/01/1999).
Οι πρωταθλητές Ευρώπης σκοπεύουν να “αδειάσουν” το ρόστερ τους και ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρησε είναι και ο νεαρός.
Ο Γκράμπαρα βρίσκεται από το 2016 στους “κόκκινους”, ωστόσο προέρχεται από δύο σερί δανεισμούς σε Χάντερσφιλντ και Άαρχους.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ δεν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη του και θέλει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό, με τους “ασπρόμαυρους” να είναι στο κυνήγι της απόκτησης του.
Δείτε τον σε δράση:

