Γερμανία

Ντεμπουτάρει με το… καλημέρα ο Λημνιός! (photo)

Παίζει… δυνατά για το ντεμπούτο του με την Κολωνία ο Δημήτρης Λημνιός.

Μπορεί ο 22χρονος να ανακοινώθηκε πρόσφατα από τους “τράγους”, ωστόσο βάζει υποψηφιότητα για να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Μάρκους Γκίσντολ είναι ενθουσιασμένος με τον νεαρό επιθετικό και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

 

 

Αν και μετρά μόλις δύο προπονήσεις, ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αρκετά πιθανόν να πάρει τη θέση του Έλβις Ρεχμπετσάι.

Πρόκειται για μία σπουδαία εξέλιξη για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι πρότινος βρισκόταν σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Γερμανία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται πως ο Λημνιός έβαλε την υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αμείβεται με 750 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ αποχώρησε για το… American Dream!

Επτά χρόνια στον ΟΦΗ και τώρα ένα εντελώς διαφορετικό...

“Χτύπησε” 15χρονο ταλεντάκι από τη Βέροια η ΑΕΚ!

Ένα ακόμη ταλέντο της ελληνικής περιφέρειας βρίσκει τον δρόμο...

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ