ΑΕΚ

Πάτησε γήπεδο ο… Γκαρσία! (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το Τρινιντάκ και Τομπάκο μπήκε στο γήπεδο στα Σπάτα, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο διεθνής άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βρέθηκε στα Σπάτα, είχε την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες και αμέσως μετά… έπιασε δουλειά.

Η κάμερα της ΑΕΚ κατέγραψε την πρώτη του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”, με τον νεαρό να δείχνει κατενθουσιασμένος που αγωνίζεται στην Ένωση.

Δείτε τον:

Ο Λιβάι πέρασε έναν χρόνο στο Ισραήλ, με την φανέλα της Μπεϊτάρ, με την οποία μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ολλανδική Άλκμααρ.

Ο νεαρός κατέπληξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ κατά τα εργομετρικά που πέρασε και πλέον, “τρέχει” για να προλάβει τον ερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι εάν δεν δώσει το παρών στην αποστολή της νέας του ομάδας, το Σάββατο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συμπεριληφθεί στον αγώνα του Europa League με την ελβετική Σεντ Γκάλεν την επόμενη Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός “υποδέχεται” ταλέντα στο Summer Camp!

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν...

“Λαμπρό μέλλον αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία”!

Για την πορεία της Εθνικής Νεανίδων στη δεύτερη προκριματική...

Στην… ατζέντα της Super League 2 ο τελικός της U17!

Η σεζόν της Super League 2 οδεύει προς το...

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ταλέντο από τη… Λάρισα!

Άλλο ένα ταλέντο από τη Λάρισα χτυπά την πόρτα...

“Παίζει” για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τζίμας!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ