Γερμανία

Δεν έχει τέλος η περιπέτεια του Λημνιού! (photo)

Δεν έχει τέλος η περιπέτεια του Δημήτρη Λημνιού με την αναχώρηση του.

Ο 22χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Κολωνία για την μεταγραφή του, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο για να “ανηφορίσει” στη Γερμανία.

Ο νεαρός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο και από τότε παραμένει σε καραντίνα.

 

 

Και θα χρειαστεί να συνεχίσει να βρίσκεται για λίγο ακόμη, καθώς και το νέο τεστ βγήκε θετικό. Ο Λημνιός υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο, με τα αποτελέσματα να μην αλλάζουν.

Έτσι θα πρέπει να περιμένει μέχρι να βγει αρνητικός στο ιό για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Κολωνία και να υπογράψει το συμβόλαιο του, βάζοντας τίτλους τέλους στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε πως η μεταγραφή του πρόκειται να κοστίσει στους Γερμανούς 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ