Στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League αναμένεται να αγωνιστεί τη νέα σεζόν η Ξάνθη.
Μπορεί η πρώτη ομάδα των Ακριτών να υποβιβάστηκε στην Super League 2, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις U17 και U15.
Σύμφωνα με το Sportaddict.gr, η Ξάνθη πρόκειται να συμμετάσχει κανονικά στην Super League U17 και U15.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Θρακιώτες κατέθεσαν επίσημο αίτημα στην διοργανώτρια αρχή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εγκριθεί.
Αυτή η απόφαση πάρθηκε από την Ακριτική ομάδα, εξαιτίας της απουσίας των συγκεκριμένων ηλιακών κατηγοριών στην Super League 2. Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία έχει πρωτάθλημα μόνο σε επίπεδο U19, γεγονός που θα δημιουργούσε πρόβλημα στα υπόλοιπα τμήματα.
Παράλληλα θα δοθεί παράταση 2-3 εβδομάδων για τους αγώνες της U17 της Ξάνθης, καθώς οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ την αναγκάζουν να ξεκινήσει την προετοιμασία της την ερχόμενη Τετάρτη.
Τέλος η U15 περιμένει την έκδοση της προκήρυξης για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, η οποία δεν έχει βγει ακόμη λόγω των μικρό αριθμό των ομάδων.