Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λάτσι ανησύχησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, η οποία σε λίγες μέρες θα δώσει το παρών στο τελικό του Κυπέλλου.
Μπορεί να μπαίνουμε στα μέσα του Σεπτέμβρη, ωστόσο, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και αμφότερες οι ομάδες θέλουν να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους στην διάθεση τους.
Στους “κιτρινόμαυρους” φαίνεται ότι προέκυψε πρόβλημα με τον Ζίγκα Λάτσι που δέχθηκε ένα χτύπημα στην αριστερή κνήμη κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αύριο αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για την υγεία του.
Βέβαια, ο μόλις 18 χρονών (γεννημένος στις 20/07/2002) κεντρικός αμυντικός, λογικά, θα είναι διαθέσιμος για τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πάντως, ο νεαρός δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ και θα αποτελέσει μια καλή επιλογή από τον πάγκο.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την U19 της Σλοβενίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 9 φορές.
Στην Ένωση υπέγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι το 2023, και από τότε έχει αγωνιστεί μόλις ένα 90λεπτο απέναντι στον Πανιώνιο, τον Μάρτιο.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι είναι αριστεροπόδαρος ενώ το ύψος του (1,89 μέτρα) του έχει δώσει ιδιαίτερο πλεονέκτημα στις εναέριες μονομαχίες.


