ΠΑΟΚ

Φορά τα “κυανόλευκα” νεαρό αστεράκι του ΠΑΟΚ! (vid)

Ένα δικό του παιδί αναμένεται να αποχαιρετήσει προσωρινά ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ακαδημία και τους δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούν μακριά από τη βάση τους ως δανεικοί.

Κάτι ανάλογο πρόκειται να γίνει και με τον 20χρονο Ζήση Χατζηστραβό (γεννημένος στις 16/12/1999). Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να κερδίσει μία θέση στο φετινό ρόστερ και θα πάρει ξανά τον δρόμο του δανεισμού.

Προορισμός του Χατζηστραβού η Λαμία. Οι “κυανόλευκοι” έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον “δικέφαλο” του βορρά και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός προέρχεται από έναν πετυχημένο δανεισμό στην Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής ήταν μία από τις αποκαλύψεις της περσινής Super League 2, καθώς σημείωσε 9 γκολ και 2 ασίστ σε 20 παιχνίδια.

Τώρα όμως θα ανεβεί κατηγορία και θα προσπαθήσει να κερδίσει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ το επόμενο καλοκαίρι, μέσα από τις εμφανίσεις του με τη Λαμία.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

Δυο μεγάλα ταλέντα του Βόλου υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο!

Άλματα ανόδου πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια η Ακαδημία του...

Ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας για Ολυμπιακό Β’ και U19 σε Πήλιο και Καρπενήσι!

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό και καθοριστικό κομμάτι της θερινής τους...

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ