Παναθηναϊκός (U19)

Επέστρεψε με… ορέξεις στη Λεωφόρο η U19 του Παναθηναϊκού!

Με το δεξί μπήκε ξανά στο Απόστολος Νικολαΐδης η U19 του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” έδωσαν σήμερα τον πρώτο τους αγώνα στην επιστροφή τους στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης και έδειξαν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα της Super League U19.

Το “τριφύλλι” είχε το πάνω χέρι σχεδόν σε όλη την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης και επικράτησε εύκολα με 2-1 των “κυανόλευκων”, χάρη σε τέρματα των Καρβουνίδη και Τζαβίδα.

Μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, ωστόσο οι βιαστικές αποφάσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στα τελειώματα δεν επέτρεψαν την διεύρυνση του σκορ.

Πλέον όλοι στο “πράσινο” στρατόπεδο κινούνται στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τους Οικονομάκη, Πορφυρόπουλο, Κούτσια, Σιδερά, Ρόμπι, Ηλιάδη, Καρβούνη, Κρυπαράκο, Μπιλάλ, Τζαβίδα και Νιάρχο.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Νικολάου, Ζαφείρης, Παυλάκης, Βόσσος, Κωστόπουλος, Φρόκου, Πουλιανός, Στόιος, Δημοσθενιάδης, Μακροδημήτρης, Τόρρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Φυσική εξέλιξη η μεταγραφή του Κωνσταντέλια”!

Ο Γιώργος Κούδας, ο ποδοσφαιριστής που έχει ταυτίσει όσο...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε την τρίτη θέση στη βαθμολογία η Εθνική ομάδα στο Eurobasket!

Μετάλλιο δεν κατέκτησε καμία από τις "μικρές" εθνικές μας...

Πήρε νεαρό ποδοσφαιριστή για την U17 του ο Άρης!

Ο Σπύρος Νάνος αλλάζει σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία,...

Έχει γράψει… τη δική της ιστορία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Εδώ και 14 χρόνια επενδύονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ