Σάββατο, 24/01/26
Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός

Αναμονή… τέλος – Έκανε το “comeback” ο Μπουζούκης! (photo)

Με μια ευχάριστη εξέλιξη ξεκίνησαν την σημερινή προπόνηση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” βρίσκονται εκτός ομάδας λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές του ομάδες, όμως, κάποιοι ακόμη απουσίαζαν λόγω τραυματισμού.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 27/03/1998) μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε πρόσφατα μερικές ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έτσι, με την συναίνεση της ιατρικής ομάδας, υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση όπου και διαπιστώθηκε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

 

 

Το εν λόγω πρόβλημα τον άφησε εκτός κανονικών ρυθμών προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα, ωστόσο, σήμερα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής επέστρεψε, φέρνοντας χαμόγελα στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Το “τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει αύριο τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης, με τον Ντάνι Πογιάτος να υπολογίζει κανονικά τον νεαρό Μπουζούκη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο 20χρονος (γεννημένος στις 10/01/2000) Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει την αποθεραπεία του αλλά και τις εντατικές ασκήσεις εντός του χώρου του γυμναστηρίου.

Όσον αφορά τις απουσίες λόγω εθνικών ομάδων οι Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής έχουν κληθεί για την Εθνική Ελπίδων U21.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 2-0 επί της...

Στάση… Βόλος για την U17 του Ολυμπιακόύ!

Ο Βόλος έβαλε... φρένο στην U17 του Ολυμπιακού, παίρνοντας...

Διπλό για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας...

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο στην έδρα του Βόλου!

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στην έδρα του Βόλου,...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και Παναιτωλικός!

ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στην ισοπαλία με 0-0, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ