ΠΑΟΚ

Νεαρός του ΠΑΟΚ βλέπει Κύπρο, μετά από… ναυάγιο με τον Παναιτωλικό! (photo)

Ο Μάριος Τσαούσης φέρεται δύσκολο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει ως δανεικός.

Ο νεαρός (γεννημένος στις 11/05/2000) βρέθηκε κοντά στον Παναιτωλικό, ωστόσο οι συζητήσεις δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα, ο 20χρονος να μην δοθεί δανεικός στο Αγρίνιο.

Κάπου εκεί, εμφανίζεται και η Κύπρος

 

 

 

Ο Τσαούσης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά της επίθεσης κάτι που τσεκάρουν αρκετά οι Κυπριακές ομάδες.

Μάλιστα όπως μιλούν οι πληροφορίες υπάρχει ομάδα από την Κύπρο, που έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει πρόταση.

Δεν αποκλείεται πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να έρθει η πρόταση για δανεισμό και ο Τσαούσης να μεταβεί άμεσα για προπονήσεις στην νέα του ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων για την Γερμανία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Απόστολος Παπαβασιλείου...

Μεγάλο τρίποντο για τον Άρη επί του Ηρακλή!

Οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν του Ηρακλή με το εντυπωσιακό 5-1...

Νίκη για τον Αστέρα επί του ΟΦΗ εντός έδρας!

Νίκη για τον Αστέρα με σκορ 2-0 επί του...

Στάθηκε “Αρκάς” κόντρα στον ΟΦΗ ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Aktor επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ, για...

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για το φινάλε των προκριματικών!

Ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο προπονητής της Εθνικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ