Παρασκευή, 21/11/25
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
ΠΑΟΚ

Ο… ευφάνταστος πανηγυρισμός του Τζόλη με την Μπεσίκτας! (photo)

Με έναν διαφορετικό τρόπο πανηγύρισε ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 20/01/2002) του ΠΑΟΚ ήταν το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς με την Μπεσίκτας, πετυχαίνοντας δύο τέρματα και μία ασίστ.

Ο νεαρός βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και παρά το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έκρινε μόνος του ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση, ενώ έγινε ο τρίτος νεότερος σκόρερ των Θεσσαλονικιών στην Ευρώπη.

Ξέχωρα από την εμφάνιση και το ρεκόρ όμως, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και για τον πολύ ωραίο πανηγυρισμό του.

Λίγο μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ και ενώ είχε τρέξει προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Τζόλης φρόντισε να πανηγυρίσει το τέρμα του σχηματίζοντας μία μάσκα στο πρόσωπο του που παραπέμπει στο δεξί χέρι του Μπάτμαν, τον Ρόμπιν.

Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής τρελαίνεται για τον χαρακτήρα που εμφανίζεται στα κόμικ του Μπάτμαν και θέλει να γιορτάσει το γκολ του με την πιο χαρακτηριστική του κίνηση.

Δείτε τον πανηγυρισμό του:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαίνει στο γήπεδο για προπονήσεις η Εθνική Προπαίδων U15 – Οι κλήσεις!

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για προετοιμασία, με τον...

Με πόσα αμείβονται οι προπονητές σε ευρωπαϊκές Ακαδημίες;

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης κάθε...

Πότε θα πάρει το βραβείο του… “Χρυσού Αγοριού” ο Μουζακίτης;

Ο Χρήστος Μουζακίτης κατάφερε να κατακτήσει μια σπουδαία ατομική...

Η ΑΕΚ κάνει… πρεμιέρα στην U19 στο “Σεραφείδειο”!

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, την ερχόμενη αγωνιστική...

Ο Ατρόμητος κοιτάζει… προς Νίκαια για τα “δοκάρια” του!

Ο Ατρόμητος έχει βάλει στο... μάτι για τα καλά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ