Παναθηναϊκός

Ακόμη ένας… πιτσιρικάς θα πάρει την ευκαιρία του στον Παναθηναϊκό! (photo)

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για το πρώτο φιλικό της σεζόν και ένας επιπλέον πιτσιρικάς ετοιμάζεται για την πολυπόθητη ευκαιρία.

Οι “πράσινοι” είναι πανέτοιμοι προκειμένου να βγουν στο χορτάρι για πρώτη φορά την φετινή χρονιά, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να ελπίζουν ότι θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν.

Χθες, έγινε γνωστό ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχεδιάζει να αξιοποιήσει στο έπακρο τους… πιτσιρικάδες του, με τον 17χρονο (γεννημένος στις 26/12/2002) αριστερό μπακ, Κωνσταντίνο Λαζαρίδη, να ετοιμάζεται για το ανεπίσημο ντεμπούτο του. 

 

 

Σήμερα, ο αθηναϊκός σύλλογος αντιμετωπίζει το Μαρκό, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2020-21, με τον Ντάνι Πογιάτος να έχει κάνει γνωστές τις επιλογές του.

Με αφορμή το σημερινό πρώτο… τεστ, ο μόλις 16 χρονών (γεννημένος στις 08/10/2003) Μάριος Τζαβίδας, προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Παρασκευής και θα δώσει κανονικά το παρών στον απογευματινό (18:30) αγώνα.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τζαβίδας αποτελεί τον μικρότερο, ηλικιακά, επιθετικό του Παναθηναϊκου, ενώ στην αποστολή θα βρίσκεται και ο αδερφός του, Σπύρος Τζαβίδας, ο οποίος έχει καταγράψει 1 συμμετοχή στα περσινά play-off της Super League.

Και οι δύο προέρχονται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τους ανθρώπους του συλλόγου να τους έχουν εντάξει στην U19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός από… ταλέντα στο “Λιμάνι” – Επαγγελματικά συμβόλαια και νέα πρόσωπα!

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού δεν σταματά ούτε λεπτό να...

Η ΑΕΚ πήρε έναν σημαντικό πόντο στο Μάντσεστερ!

Η ΑΕΚ U19 συνεχίζει να αποδεικνύει πως δεν φοβάται...

ΖΩΝΤΑΝΑ η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Η μεγάλη μάχη για την ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ...

“Έφυγε” ο 17χρονος Λυμπέρης – Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή...

Που θα δούμε σήμερα το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι;

Η U19 ομάδα της ΑΕΚ βάζει πλώρη για Αγγλία,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ