Τετάρτη, 30/07/25
Γαλλία

Προλαβαίνει τον ημιτελικό ο Μπαπέ; (photo)

Η Παρί Σεν-Ζερμαίν βρίσκεται στον ημιτελικό του Champions League και αν μη τι άλλο, χρειάζεται τις… υπηρεσίες του Κίλιαν Μπαπέ.

Μετά από έναν δραματικό ημιτελικό με την ιταλική Αταλάντα, η γαλλική ομάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού, ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια, όπου θα αντιμετωπίσει την έκπληξη της διοργάνωσης, την Λειψία.

Η αναμέτρηση αναμένεται να λάβει χώρα το βράδυ της Τρίτης (18/08), με τον Κίλιαν Μπαπέ να ήταν αμφίβολος μέχρι πρότινος.

 

 

Ωστόσο, όπως ακριβώς έγινε και στον προημιτελικό, ο 21χρονος (γεννημένος στις 20/12/1998) επιθετικός αναμένεται να προλάβει την σπουδαία “μάχη” με τους Γερμανούς, φέρνοντας… χαμόγελα στον προπονητή του, Τόμας Τούχελ.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο, όμως, αυτό δεν είναι αρκετό ώστε να του στερήσει την συμμετοχή από το παιχνίδι της σεζόν για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο νεαρός Γάλλος διεθνής αστέρας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως και στο φετινό Champions League, ευελπιστεί ότι θα κατακτήσει την πρώτη του κούπα στον θεσμό.

Θυμίζουμε ότι την σεζόν 2016/17, έφτασε πιο κοντά από ποτέ στον τελικό, όταν αγωνιζόταν στην Μονακό, με την οποία και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άποψη

Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει πάρει… μπροστά!

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει ξαναβρεί τα... πατήματα του, ύστερα από τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Φύσσας...
Λάρισα (Ακαδημία)

Αυτοί είναι οι προπονητές της Ακαδημίας της Λάρισας!

Η Λάρισα επέστρεψε ξανά στην πρώτη κατηγορία και ανακοίνωσε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής. Η Λάρισα προχώρησε σε...
ΠΑΟΚ

“Πιέζει” η Στουτγκάρδη για Κωνσταντέλια!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε την πρώτη συνάντηση με την ομάδα του, για ανανέωση συμβολαίου, την ώρα που...
Βέλγιο

“Χαμός” για Τζόλη από… Ισπανία – Αγγλία!

Ο Χρήστος Τζόλης έχει βρει... την Ιθάκη του στην Μπριζ, με αποτέλεσμα να μπει στις λίστες των...
ΠΑΟΚ

Τσεκάρει νεαρό Φινλανδό ο ΠΑΟΚ για το κέντρο!

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο... μάτι τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, για να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Όπως αναφέρει...