Παναθηναϊκός / ΑΕΚ

Αθηναϊκό “ντέρμπι” για νεαρό Γερμανό! (photo/vid)

Έναν νεαρό Γερμανό φέρεται να έχουν στο… μάτι, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα.

Ο λόγος για τον 22χρονο, Μεργκίμ Μπερίσα, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάλτσμπουργκ, ωστόσο η φετινή σεζόν τον βρήκε στην Αλτάχ ως δανεικό.

Ο νεαρός (γεννημένος 11/05/1998) ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των Ελληνικών ομάδων, που φέρεται να έχουν κάνει διερευνητική επαφή.

Ο Μπερίσα αγωνίζεται στην επίθεση και φέτος είχε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του αυστριακού συλλόγου καθώς μέτρησε συνολικά 14 γκολ σε 31 συμμετοχές του. Μάλιστα είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη στην ανδρική ομάδα.

Η Σάλτσμπουργκ δεν προτίθεται να πουλήσει τον 22χρονο, ωστόσο συζητά το ενδεχόμενο να τον δανείσει, με μονοετή διάρκεια.

Όπως αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, μεταξύ των ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Δείτε το δημοσίευμα:

 

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έχει γράψει… τη δική της ιστορία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Εδώ και 14 χρόνια επενδύονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ...

Η Γιουνάιτεντ πάει για… μεγάλη κίνηση με το πουλέν της Μπάρτσα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει παίκτες για περαιτέρω ενίσχυση. Ειδικά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

Κατέρρευσε για… δεύτερη φορά στο γήπεδο ο Μουσιάλα!

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του...

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ