UEFA Youth League

Έκανε… πάρτι με τριάρα στη Γιουβέντους η Ρεάλ!

Έκανε ότι ήθελε τη Γιουβέντους η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι “μερένχες” δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους “μπιανκονέρι” και “καθάρισαν” την υπόθεση πρόκρισης από το 57′.

Αν και βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στην αναμέτρηση, όταν ο Τόνγκια άνοιξε το σκορ για τη “γηραιά” κυρία με δυνατό σουτ μόλις στο 3΄, οι Μαδριλένοι έφεραν τούμπα το ματς με δύο γκολ σε δύο λεπτά.

Αρχικά ο Κάλβο βγήκε ωραία στην αντεπίθεση και από πολύ μακριά “πυροβόλησε” Σιανό για το 1-1 στο 30′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκονζάλες από κοντά ανέτρεψε το σκορ για το 2-1.

Το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε ο Λατασά, ο οποίος πήρε πάνω όλη την άμυνα των Ιταλών και με χαρακτηριστική άνεση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του UEFA Youth League την Ίντερ που απέκλεισε πριν λίγη ώρα τη Ρεν.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Σιανό, Λεό, Ντάγκουσιν, Ιβέρου, Ντέντα (Λεόνε 67′), Τόνγκια, Φαγκιόλι (Μιρέτι 60′), Ρανόκια (Μπαρενέκεα 60′), Πετρέλι, Πορτανόβα, Σέκουλοφ (Τσιμπόζο 60′).

Ρεάλ: Φουίντιας, Γκουτιέρεζ, Χρούστ, Ραμόν, Σάντος, Μπλάνκο, Γκονζάλεζ (Αράντα 90′) , Μοράντε (Έγκεα 75′), Κάλβο (Ντελγάδο 76′), Τζόρντι, Λατασά (Πάρκ 65′)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

Ο Μανδάς “παίζει” δυνατά για την θέση του Ντε Χέα!

Η ελληνική "σχολή τερματοφυλάκων" κάνει update στην Ευρώπη και...

Τι γίνεται με Τζολάκη στον Ολυμπιακό;

Η Ευρώπη έχει πάθει... εμμονή με τον Κωνσταντή Τζολάκη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ