Δευτέρα, 02/02/26
Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
Γερμανία

Πλησιάζει σε… ταλεντάκι της Ρεάλ η Ντόρτμουντ! (photo/vid)

Το ήδη νεανικό της στοιχείο αναμένεται να εμπλουτίσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με έναν νεαρό από την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι καθ’οδόν.

Πρόκειται για τον Ζέσους Ρεϊνιέρ.

Ο μόλις 18 ετών (γεννημένος στις 19/01/2002) Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ισπανικό σύλλογο έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ από την Φλαμένγκο.

Στην τελευταία, ο Ρεϊνιέρ, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, σημειώνοντας 6 γκολ σε 15 εμφανίσεις, το 2019.

 

 

Δυστυχώς, στην “βασίλισσα της Ευρώπης” δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής και σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πρόκειται να μεταβεί στην Ντόρτμουντ με την μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποκτήσει εμπειρία από το υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν συναντηθεί και ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμη μία γερμανική ομάδα προσπάθησε να τον κάνει δικό της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους Βεστφαλούς, όμως, να κερδίζουν την… μάχη της υπογραφής του.

Ο Ρεϊνιέρ έχει δώσει το παρών σε μόλις 3 παιχνίδια της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, στα οποία, πάντως, πέτυχε 2 τέρματα.

Δείτε τον νεαρό εν δράσει:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” με Αρετή η U19 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό, όπου και τον κέρδισε...

“Χ”αλάστηκαν Λάρισα και Βόλος!

Λάρισα και Βόλος έμειναν στο 1-1, για την 19η...

Μεγάλο τρίποντο για τον Βόλο επί της Λάρισας!

Σημαντική νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 1-0...

Εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Κηφισιάς, με...

Έμειναν ισόπαλες οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη!

Οι U19 των Παναιτωλικού και Άρη έμειναν στην ισοπαλία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ