Κυριακή, 22/02/26
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
Ισπανία

Τον ήθελε η ΑΕΚ – Κατέληξε στην Χετάφε (photo)

Μπορεί να… έπαιξε για την ΑΕΚ, όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χετάφε.

Ο λόγος για τον Κούτσο Ερνάντες.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 22/04/1998) κεντρικός επιθετικός συνδέθηκε στενά με το όνομα της ΑΕΚ, ωστόσο ουδέποτε έγινε κάποια κρούση για την απόκτηση του.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν είναι αρκετά δραστήριοι κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο και εμφανίζονται ιδιαίτερα επιλεκτικοί με τους μεταγραφικούς τους στόχους.

 

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει κανονικά στην αγγλική Γουότφορντ, και στην Χετάφε παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, έτσι ώστε να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνίζεται συχνότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κούτσο έχει αρκετή εμπειρία από το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη περάσει δύο δανεισμούς στην Ισπανία, αρχικά από το 2017 μέχρι το 2019 με την φανέλα της Ουέσκα και προσφάτως, με την Μαγιόρκα, από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

Στην Μαγιόρκα πραγματοποίησε μια ικανοποιητική σεζόν, με 5 τέρματα και 1 ασίστ σε 22 εμφανίσεις στην La Liga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό πέρασμα από το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 5-0 του...

Πέρασε από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 0-1,...

Έκανε ανατροπή και πήρε τρίποντο η U17 του Παναθηναϊκού!

Η U17 του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε πίσω στο...

Πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-0, για την...

Τρίποντο με ανατροπή για την U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ