Πανιώνιος (U19)

Δεν βγάζει το πόδι από το… γκάζι η U19 του Πανιωνίου!

Έχει μπει δυνατά στην προετοιμασίας της η U19 του Πανιωνίου.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατεβάζουν ταχύτητα και συνεχίζουν ακάθεκτοι στα φιλικά. Μετά και την εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στα Σούρμενα, οι “πάνθηρες” επικράτησαν και του Απόλλων Σμύρνης με 3-2 στο γήπεδο των Τραχώνων.

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 2-0 στο 15′. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν πυγμή και κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ υπέρ τους.

Το σύνθημα για την τεράστια ανατροπή έδωσε στο 27′ ο Ζαμάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ Μιραφιόρι στο 40′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, πετυχαίνοντας το 2-2 με όμορφο πλασέ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ξύγκορος με σουτ στο 60′.

Αναλυτικά η αποστολή:

Η σύνθεση: Σταρένιος ( 46′ Αυγερινος), Λαμψιας (46′ Ψύχας), Ζαχι (60′ Κούτσι), Χριστοφιλόπουλος (46′ Ζούλιας), Τσαπατσάρης (46′ Τσουρουλας), Proi ( 46′ Aντωνέας), Ζαμάνης (60′ Βαφειάδης), Τσιούρης (46′ Κουτρας), Λιούμης (46′ Ερμείδης), Ξύγκορος, Μιραφιόρι (46′ Αργυριου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ