Ολλανδία

“Όχι” του Παυλίδη σε ομάδα της Ιταλίας! (vid)

Στην Ολλανδία βρίσκεται το μέλλον του Βαγγέλη Παυλίδη, όπως φαίνεται, και όχι στην Ιταλία, τουλάχιστον για την ώρα.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 21/11/1998) επιθετικός αγωνίζεται για την ολλανδική Βίλεμ από το καλοκαίρι του 2019 και την περασμένη σεζόν είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, αφού σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Μόντσα, ιταλικής ομάδας της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, η οποία ανήκει στον πασίγνωστο μεγαλοεπιχειρηματία και πολιτικό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να αποχωρήσει από την Ολλανδία, παρά τις… μεγάλες προοπτικές του τοπικού συλλόγου της Μόντσα, ο οποίος έχει βλέψεις για την Serie A.

Ο Παυλίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όμως, ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα την έχει περάσει μακριά από την Ελλάδα, αγωνιζόμενος για την Μπόχουμ και την δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, πριν αποφασίσει να γίνει μόνιμος κάτοικος Τίλμπουρχ.

Δείτε τον εν δράσει με τα χρώματα της Βίλεμ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για ένα μεγάλο ταλέντο της Βουλγαρίας!

Νέες λεπτομέρειες έρχονται από τη Βουλγαρία για την περίπτωση...

Πρόβλημα με φιλική αναμέτρηση της Εθνικής!

Δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου για την...

Ανακοινώθηκε στον ΟΦΗ ο 15χρονος Φουστέρης!

Η Ακαδημία Playland της Σαντορίνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του...

Ο ΠΑΟΚ σε επαφές με Ακαδημία για την απορρόφηση των τμημάτων της!

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ...

Η…Champion 4life U15 του ΠΑΟΚ!

Το τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο και το έβδομο συνολικά από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ