Ιταλία

Δεν γλυτώνει το χειρουργείο ο Ντε Λιχτ! (photo)

Από χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο να περάσει ο Ματίας Ντε Λιχτ.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 12/08/1999) κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους έχει σταθεί άτυχος, διότι υποφέρει από έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και η το… νυστέρι αποτελεί τον μοναδικό τρόπο αποκατάστασης του.

Πάντως, ο Ολλανδός διεθνής αγωνίστηκε κανονικά στην χθεσινή αναμέτρηση της ιταλικής ομάδας με την Λυών για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται.

 

 

Ακόμη, δεν είναι γνωστό το ακριβές διάστημα απουσίας του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα προλάβει να δώσει το παρών στα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Ο Ντε Λίχτ προέρχεται από τις… πασίγνωστες ακαδημίες του Άγιαξ, με τον οποίο, την σεζόν 2018/19 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της πάνω από 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στο Τορίνο, και στην πρώτη του σεζόν επί ιταλικού εδάφους κατέκτησε το πρωτάθλημα, δίνοντας το παρών σε 29 παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα 4 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση… τεσσάρων αστέρων για τον Άρη στην Τρίπολη!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη, όπου πέρασε από την...

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ