Τρίτη, 23/12/25
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025
ΠΑΟΚ

Έχει… κλέψει τις εντυπώσεις ο Ζαμπά! (photo)

Επέστρεψε φορτσαρισμένος ο Λεο Ζαμπά.

Ο 22χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρισκόταν στα “πιτς” από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό κόντρα στην Δόξα Δράμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Ωστόσο αυτό το διάστημα φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν για τον ίδιο. Ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει ορεξάτος και είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του “δικέφαλου” του βορρά.

 

 

Αν και μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας, ο νεαρός δεν φάνηκε να επηρεάζεται και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης ο Ζαμπά έδειχνε αρκετά ανεβασμένος και δεν δίσταζε να βάλει τα πόδια του στη “φωτιά”.

Σε περίπτωση που συνεχίσει έτσι και μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, θα έχει κερδίσει σίγουρα την εμπιστοσύνη του Φερέιρα, με τον Πορτογάλο να έχει μία άλλη μία δυνατή λύση για τα “φτερά” της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα και από την Ιρλανδία για την Εθνική Προπαίδων!

Η Εθνική Προπαίδων (U15) ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη...

Τα ζευγάρια των Προημιτελικών του Κυπέλλου U19!

Η προκριματική φάση του Κυπέλλου U19 ολοκληρώθηκε το Σάββατο...

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ