Πέμπτη, 08/01/26
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου, 2026
Super League (U19/U17/U15)

Πότε έχουμε σέντρα στις υποδομές για τη νέα σεζόν; (photo)

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε, με τα πρωταθλήματα να πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ (U19 και U17) και στον Ολυμπιακό (U15).

Ενώ κανονικά θα είχαμε προετοιμασία από αρχές Ιουλίου και έναρξη υποχρεώσεων μέσα Αυγούστου, τα πράγματα φέτος αλλάζουν.

Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής ήταν τα πρωταθλήματα αυτής της σεζόν να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο (όπερ και εγένετο), έτσι ώστε να προλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

 

 

Τα τμήματα υποδομής, για την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά από το προβλεπόμενο.

Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι ακαδημίες των ομάδων να προλάβουν να προετοιμαστούν και να γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται ένα μήνα μετά από το προβλεπόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μεντιλίμπαρ έχει βάλει… στο “μάτι” ένα ακόμη ταλέντο!

Τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό γίνεται ουσιαστική και μεθοδική...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Γερμανική ομάδα “βλεφαριάζει” ταλέντο της Ελλάς Σύρου!

Η πολύ καλή παρουσία της Ελλάς Σύρου στη Super...

Τσέκαρε ταλεντάκι από τη Βέροια ο Βόλος!

Ο Βόλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει έναν ταλαντούχο...

Με το… δεξί στο 2026 η U17 του Βόλου!

Ο Βόλος επικράτησε με 3-0 του Άρη, για την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ