Ολλανδία

“Επιτέλους γήπεδο…” διαμηνύει ο Λάμπρου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της Τβέντε και είναι καταενθουσιασμένος, καθώς περιμένει αρκετές συμμετοχές, από την νέα του ομάδα.

Ο ίδιος, μετά από έναν χρόνο χωρίς πολλές συμμετοχές, ξεκινά τη νέα του σεζόν με πολλά όνειρα και ελπίδες.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ΜΜΕ της Ολλανδίας:

“Ο χρόνος στην Ολλανδία ασφαλώς και έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω εδώ. Θα είναι ξεχωριστό πάντως το παιχνίδι κόντρα στην Φορτούνα. Είμαι έτοιμος για την προετοιμασία και επιτέλους βρίσκομαι εδώ στο γήπεδο, αφού πρώτα μπήκα στο αεροπλάνο την Πέμπτη και κοιμήθηκα σε ξενοδοχείο, όπου προσπάθησα να ξεκουραστώ για τις ιατρικές εξετάσεις.

 

Τώρα, επιτέλους βρίσκομαι στο γήπεδο και από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι καλά. Έχω την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω σε ένα υπέροχο κλαμπ, με μία μεγάλη βάση οπαδών. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν με απασχολεί τι θα γίνει σε έναν χρόνο. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στην Τβέντε και θέλω να παίξω σε πολλά παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ