Plus

Αηδιαστικό – Πούλησε τις… μυρωδάτες κάλτσες της για 550 ευρώ! (photos)

Η ιστορία της Ebanie Bridges έχει ως εξής…

Είναι επαγγελματίας μποξέρ, έχοντας αρκετούς τίτλους, ωστόσο κατέχει και το ψευδώνυμο Blonde Bomber.

Πρόσφατα κατάφερε να βγάλει τα πιο εύκολα… χρήματα της ζωής της, καθώς ένας θαυμαστής της ζήτησε τις κάλτσες της!

Ναι καλά διαβάσατε!

Τις κάλτσες…

Αλλά όχι πλυμένες, όπως ήταν βρώμικες και δύσοσμες.

Η Bridges, μάλιστα, που είναι από την Αυστραλία, σχολίασε πως οι οπαδοί του μποξ από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι “οι καλύτεροι, αλλά και οι πιο περίεργοι”.

Ένας.. περίεργος, λοιπόν, της έστειλε μήνυμα ότι αγοράζει τις κάλτσες της, όπως ήταν, με τον ίδιο να την παρακαλά για να αποδεχθεί το αίτημα του.

“Το περίεργο είναι ότι παίρνω πολύ περισσότερα αιτήματα για κάλτσες απ’ ό,τι για εσώρουχα”, τόνισε η Blonde Bomber. “Λοιπόν, είναι περίεργο. Είναι ένα παζάρι αν με ρωτήσεις. Αρχικά ήμουν απογοητευμένη που δεν ήθελαν να τους δώσω αυτόγραφο. Δεν υπάρχουν αγώνες αυτήν τη στιγμή. Πρέπει να βγάλω χρήματα με κάποιον τρόπο. Έχω εισερχόμενα μηνύματα από άτομα που ενδιαφέρονται για βρώμικες κάλτσες, ιδρωμένα προπονητικά εργαλεία και γυμνές φωτογραφίες των ποδιών μου, αλλά όχι για εσώρουχα”, πρόσθεσε.

Δείτε τα μηνύματα του και τα ποστ της μποξέρ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΟΦΗ αποχώρησε για το… American Dream!

Επτά χρόνια στον ΟΦΗ και τώρα ένα εντελώς διαφορετικό...

“Χτύπησε” 15χρονο ταλεντάκι από τη Βέροια η ΑΕΚ!

Ένα ακόμη ταλέντο της ελληνικής περιφέρειας βρίσκει τον δρόμο...

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ