ΠΑΟΚ

Έγραψε ιστορία με τον Παναθηναϊκό ο Μιχαηλίδης! (photo)

Συνεχίζει να “βγάζει” μάτια με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο 20χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 18/2/2000) μετά το εξαιρετικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, πήρε το “βάπτισμα” του πυρός από την ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό και κατάφερε ένα σπουδαίο επίτευγμα.

 

 

Συγκεκριμένα στον προχθεσινό αγώνα με το “τριφύλλι” ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση στα κλεψίματα την τελευταία τριετία, ολοκληρώνοντας το ματς με 11.

Αυτό ήταν και το καλύτερο στατιστικό σε αυτό το κομμάτι για τον ΠΑΟΚ, μαζί με την επίδοση του Ίνγκασον που μέτρησε και αυτός 11 στην αντίστοιχη αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας με τους “πράσινους”.

Ωστόσο ο ταλαντούχος στόπερ δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί, αλλά αντιθέτως να συνεχίσει σε ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό και να καθιερωθεί στα βασικά πλάνα της νέας χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

Πέρασε τον Πανιώνιο και πήγε τελικό ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής βρήκε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον...

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ